tiistai 5. tammikuuta 2016

Pakkaspäivä

Pakkanen on kiristynyt, nyt illasta on jo -25 astetta. Se tuntuu!Iltapäivällä kävin saunassa, oikein pidemmän kaavan kautta. Laitoin jalkakylvyn, rapsutin kovettumat, tein kasvojen kuorinnan, makoilin lauteilla pitkään ja hartaasti löylyistä nauttien.
Kyllä olikin hyvät löylyt! 
Eikä ihme, sillä pyöreän vuorokauden verran saunaa lämmitettiin. Tarkoituksena oli sulatella 100 litraa vesivaraajaan jäätynyttä vettä ja saada varaaja tyhjäksi. Siihen tarvittiin kyllä vuokraisännän apua, mutta nyt on sekin tehty  ja sitten vain odotellaan kevättä ja niin lämpimiä kelejä, että varaajan ja vesipumpun voi ottaa uudelleen käyttöön. Siihen asti käyttövesi nostetaan kaivosta, eikähän sekään hankalalta tai raskaalta tunnu kun asennoituu oikein.Sääennusteen mukaan kovia pakkasia kestää muutaman päivän, sitten lauhtuu ja sataa lisää lunta. Ei siis tule tekemisen puutetta! Voi jopa olla, että iltaisin uni maistuu.

Ainakin nyt mukavasti ramasee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Onnellista Äitienpäivää!

Toukokuun toinen sunnuntai, Äitienpäivä, äitien päivä! Tänäänkin aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, on kesäistä, on tulossa upea...