sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Hyppelyä blogialustalta toiselle...
Aloitin pitkästä aikaa blogin kirjoittamisen kuvaillakseni elämääni pienessä kaakkois-virolaisessa kalastajakylässä seuraavan vuoden aikana!

Blogialustaksi valitsin luontevasti bloggerin, koska se oli tuttu jo parista aiemmasta blogista. Olin julkaissut kaksi artikkelia ja tallentanut luonnoksiinkin kirjoituksia, kun eräänä kivana päivänä en enää päässytkään kirjautumaan sisään blogiini. En mihinkään niistä! Kun kirjautuminen lopulta onnistui, bloggeri toivotti tervetulleeksi tekemään uutta blogia samalla kun tiedotti, ettei minulla vielä ole yhtään blogia...

Käsipäässä pähkäilin, mitä tämä oikein tarkoittaa, mutta lopulta ja aika harmissani tekaisin vanhaan kunnon Vuodatukseen blogin. Sekään ei kyllä tuntunut oikein hyvältä, en päässyt sinuiksi asetusten koodeihin ja koko homma tuntui raskaalta.

Tänään kokeilin taas pääsyä bloggerin sivuille, ihan vain huvikseni. Badam! Sesam aukeni! Eikä mitään tietoa, mikä tässä oli mättänyt! Mutta nyt siis kaikki tekstit on julkaistu uudelleen tällä sivustolla ... ja hartaasti toivon, että nyt ei enää mitään hämminkiä ilmene.

Toivottavasti viihdytte sivustolla, jolla raivataan, rempataan, tuetaan ja korjaillaan... elämää!

Lämmöllä

Crane

4 kommenttia:

 1. Onpa hauskaa seurata vaihtovuottasi täältä. =) Ihana kun pääsemme näin mukaasi. =) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Una! Itsellekin blogin pitäminen tarkoittaa tapahtumien ja sattumusten, ihmisten, ympäristön ja elämänmenon dokumentointia, joita vuosien päästä lukiessa muistella!

   Poista
 2. Tuosta paikasta huokuu hyvä mieli =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Onnellista Äitienpäivää!

Toukokuun toinen sunnuntai, Äitienpäivä, äitien päivä! Tänäänkin aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, on kesäistä, on tulossa upea...